Solheim hyttegrend

Hytteparadiset for jakt- og friluftsinteresserte

Er du jaktinteressert eller drømmer om stillhet, frihet, variert og spektakulært turterreng og fantastisk utsikt fra hytta? – Da er Solheim Hyttegrend i Engerdal det rette stedet for deg, sier daglig leder Svein Ove Nordsveen i Solheim Hyttegrend. – Her har vi nå flere attraktive hyttetomter for salg.

– Solheim Hyttegrend ligger i Engerdal kommune, ved inngangen til Femundsmarka nasjonalpark. Femundsmarka er et av de største sammenhengende, urørte villmarksområder i Sør-Skandinavia, som DNT har kåret til et av de tre fineste turområdene i Norge.

-I Femund-Engerdal vil du oppleve ekte villmark, storslått natur og et rikt fiske-, jakt- og turterreng. Hyttegrenda vi nå har ledige tomer i, ligger i populære Engerdal Østfjell, 725 – 840 moh. Området er populært, og mange jakt- og friluftsentusiaster, fra både inn- og utland, søker hit hvert år.

Rikt dyreliv og attraktivt for småviltjakt

Engerdal er for mange jakt- og fiskeinteresserte et eldorado både sommer og vinter. Mange søker hit på småviltjakt hvert eneste år, da det pleier å være godt med dyr. Terrengtypene er varierte, og områdene er godt egnet for alle typer småviltjakt.

Som hytteeier har du fortrinn

Eier du hytte i Solheim Hyttegrend har du et fortrinn til jaktrett i soneområde 2. Det vil si, førsteretten har de fastboende i kommunen. Så er det de som er hytteeiere i Solheim Hyttegrend som har fortrinn foran alle andre og tilreisende.

-I Femund-Engerdal vil du oppleve ekte villmark, storslått natur og et rikt fiske-, jakt- og turterreng. (foto: privat)

Dette er Solheim Hyttegrend

Solheim Hyttegrend ligger under fjellet «Hundskampen» i ly for vær og vind, med en fantastisk utsikt utover dalen og fjellene. Hyttetomtene er i store. I tillegg er det godt med friareal mellom tomtene. Derfor vil du aldri føle at du har naboer tett på. Fra hyttegrenda og ned til Engerdal sentrum bruker du ca. 5 minutter. Her finner du blant annet bank, post, frisør, dagligvarebutikk og bensinstasjon.

Dette er Engerdal kommune

Engerdal kommune er med sine 2.200 km2 like stor som hele Vestfold fylke. Kommunen består hovedsakelig av fjellvidder, sjøer, elver og skog. Her vil du med andre ord finne det som er annerledes – den vare, saktegående villmarka, stillheten, roen, det rike dyrelivet og hundrevis av fiskevann og multemyrer.

Her kan du lese mer om populære hyttetomter i Engerdal

Naturens ro eller adrenalinkikk på jakt og fiske

Under en prosent av arealet er dyrket mark eller bebyggelse, en tredjedel er produktiv skog og resten er fjell, vann og uproduktiv skogmark. Her er det med andre ord god plass til alle som søker etter naturens ro eller få et «adrenalinkikk» på jakt eller fiske, avslutter Svein Ove Nordsveen.