Solheim hyttegrend

Populære hyttetomter i Engerdal Østfjell

Hyttetomter i Solheim Hyttegrend ligger i Engerdal kommune, ca. 6 mil nord for Trysil. Selve hytteområdet ligger i populære Engerdal Østfjell, ca. 725 – 840 moh.

 

Hyttetomter med storslagen utsikt. Her nord/vest mot Kvitvolafjell og Sølenfjell.

Vakre Engerdal

Engerdal Østfjell har usedvanlig fine turmuligheter så vel sommer som vinter, langs fine skiløyper og oppmerkede stier. Det er mange kilometer med maskinpreparerte langrennsløyper i området. Løypene går både i skogsterreng og på fjellet. Om sommeren er dette også et førsteklasses turterreng, med gode muligheter for bærsanking.

For den jakt- og fiskeinteresserte er Engerdal et perfekt valg med over 900 små og store fiskevann og flotte jaktmuligheter. Engerdal har 50 fjelltopper som er høyere enn 1000 moh.

Solheim Hyttegrend ligger under fjellet «Hundskampen» i ly for vær og vind, med en fantastisk utsikt utover dalen og fjellene. Fra Solheim Hyttegrend og ned til Engerdal sentrum bruker du ca. 5 minutter. Der finner du servicetilbud slik som bank, post, frisør, dagligvarebutikk, bensinstasjon, kommuneadministrasjon osv. Det er heller ikke langt til Trysil, Idre og Femundsmarka. Velkommen til hytteparadiset – Solheim Hyttegrend – høystandard hyttetomter i Engerdal Østfjell sør.

2377646D-C97D-40F4-A5EA-C92C26C06DB7
IMG_3190

I nærområdet

Med en kjøretur på ca. 45 minutter er du midt i Norges største alpinanlegg, Trysil. Her finner du garantert utfordringer som passer både store og små. Trysilfjellet byr også på restauranter og utesteder som kan matche alle behov og forventninger. I Trysilfjellet finner du også en 18 hulls golfbane som slingrer seg frem i nydelig skogsterreng med storslagen utsikt mot både dalen og fjellet.

Kjører du en time østover og inn i Sverige kommer du til Idre og Idrefjall. Her finner du en av Sveriges største turistdestinasjoner. Idrefjäll byr på et stort alpinanlegg med tilhørende servicetilbud. Idre har også Sveriges «vackraste» golfbane – ifølge en kåring arrangert av tidsskriftet Svensk Golf.

Finn roen i Engerdal

I Engerdal vil du finne det som er annerledes. Jager du etter hastighet, rastløshet, tempo, dansebarer og nattklubber, må du søke andre steder. Hvis du er ute etter den vare, saktegående villmarka, stillheten og de lange linjene inn i evighetsfjellene og uendeligheten, da er du på rett veg.

Hundrevis av fiskevann, multemyrer og dyreliv

På de 2.200 km2 som er Engerdal kommune (tilsvarende størrelsen på Vestfold fylke) finnes det hundrevis av små bortgjemte fiskevann, multemyrer og dyreliv. Her kan du alene eller sammen med andre, finne roen, ettertenksomheten og deg selv. I mange av vassdragene våre kan du gli stille framover i båt, kano eller kajakk, og du kan finne spenning og opplevelse i fiskeaktiviteter. Eller dra på turer innover i fjellriket der mektige topper og formasjoner viser deg storheten og evigheten. Her kan fjellvandreren hvile sitt hode mot ei tue eller mot ryggsekken og se inn i naturens katedral.

Andre kostnader

  • Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av kjøpesum.
  • Gebyr tinglysing skjøte.
  • Evt. tinglysingsgebyr panterettsdokumenter.
 

Reguleringsplaner

Reguleringsbestemmelser trinn 1

Reguleringsbestemmelser trinn 2

Visning

Tomtene i Solheim Hyttegrend er lett tilgjengelig for visning. Her kan du gjerne ta venner eller hele familien med på visning av området og tilgjengelige hyttetomter for realisering av hyttedrømmen.

Ta kontakt for visning:
Telefon: 907 95 757
E-post: post@solheimshytta.no

Se videoer

Ta kontakt for visning